This article is not available in English. Please select another language from the navigation bar at the top.
My Little Duck :-)
kuvat_014.jpg
Tämä ankka on saatu ristiäis lahjaksi vuonna 1994. Olen leikkinyt sillä vauvana ja se oli yksi lempileluistani. Siihen kuului naru jolla vetelin sitä ympäri taloa. Yhdessä vaiheessa siltä irtosi pää ja huusin sen takia koko päivän. Nyt se on kierrellyt perheen muilla lapsilla.

Juuso Ahola
Virtahepo
kuvat_001.jpg
Olen saanut virtahevon äidin ystävältä Saksasta, kun olin puolivuotta  vanha. Leikin sillä siten että heiluttelin ja viskoin virtahepoa. Joskus raahasin sitä jonnekkin piiloon, josta äiti sai etsiä sitä.

Niina Peltonen
Minun pikku nalleni
kuvat_007.jpg
Sain nalleni joulupukilta kun olin 1v. Se oli ihanan pehmeä ja iso. leikin nallellani halaamalla ja painimalla sen kanssa. Harmikseni en tiedä missä se on.

Olli
Anskuli
lelut.jpg
Sain Anskulin kun synnyin, äidiltä ja isältä.
Iltaisin otin sen viereen ja hieroin poskea vasten niin että  tuoteseloste lappu kului.
Anskuli on edelleen tallessa.Anna Kerkkonen  
Lohikäärme Mulkosilmä
kuvat_005.jpg
Sain lohikäärmeeni kummitädiltäni Ninalta, kun olin ihan pieni. Leikin milloin mitäkin, yleensä lensin avaruuteen. Kerran leluni katosi, mutta onneksi se löytyi sängyn alta.

Milla Kemiläinen
Muumi
kuvat_019.jpg
Äitini teki minun muumi kun olin puoli vuotias. Se oli yöpussi/unilelu, ja sen piti olla joka paikassa mukana koska muuten rupesin itkemään. Olen leikannut siltä korvat ja vähän jalkaa, ja syönyt nenän ja silmät.

Aleksanteri
Teeny Wiiny
kuvat_003.jpg
Olen saanut Teeny Wiinyn yksi vuotiaana joulupukilta. Olen kuolannut ja pureskellut sen korvia. Nukuin aina sen kanssa ja jos se oli hukassa rupesin itkemään ja en mennyt nukkumaan. Aina kun menimme jonnekkin kylään Teeny Wiinyn piti olla aina mukana muuten rupesin aina itkemään. Aina kun itkin niin äitini antoi Teeny Wiinyn ja lopetin itkemisen.


  Vili
Nalle
lelut_003.jpg
Nallen kummitädiltä. Hän antoi sen minulle silloin kun minut kastettiin hän osti sen Venäjän pääkaupungista. Vauvana minä en oikein pitänyt nallesta kun minä pelkäsin nallea.  Kun täytin kaksi vuotta nalle oli minulle tärkein lelu kun minun kummitäti oli muuttanut kauas toiseen kaupunkiin niin minä leikin sillä joka paikkaan ja nukuin sen kanssa. kerran kun unohdin nallen ulos niin itkin niin hirveästi enkä nukkunut ollenkaan mutta sitten oli todella mukavaa että minun yksi kaveri toi sen sitten minulle. Minun lempi tarina oli kultakutri ja kolme karhua niin se nalle muistutti sitä pienimpää  nallea. Minä kerran pienenä purin nallelta silmät irti sitten äiti ompeli sille nappi silmät.                                                                                                                                                               Katja järvinen
Pupu
lelut_021.jpg
Sain pupun kummitädiltä, kun olin noin puolitoistavuotias. Se oli minulla mukana aina, kun menin nukkumaankin minun piti ottaa se mukaan. Kerran tein tyhmästi ja löin pupuani, mutta pyysin anteeksi ja annoin pusun. Kun minusta tuli vanhempi niin annoin pupuni serkuilleni, mutta minun pikkuveljelläni on samanlainen, joten minulla on tavallaan muisto siitä.

Tatjana Virtanen
Tikru
lelut_020.jpg
Sain leluni kun olin yksi-vuotias nukuin sen kanssa aina.Aina kun minulla oli tylsää niin leikin sen kanssa.leluni nimi on tikru minun mielestä se voitti kaikki lelut.

Miika Valkeinen
Pantterini
Sain sen enoltani.Olin noin yksi- puolivuotias kun sain sen.Sen nimi oli Pekka.Sen viikset olivat alunperin mustat, mutta pureskelin sen viiksiä niin että jouduimme vaihtamaan viikset.

Markus